linkmap thuis oefentherapie voor wie groepslessen wieiswie praktijkinformatie tarieven links
A  A

Welkom

Welkom op de website van de praktijk voor Oefentherapie Cesar Ugchelen.

Heeft u pijn in uw rug, nek of schouders?  Heeft u moeite met (op)staan, lopen, zitten of bukken? Kan u door uw klachten uw dagelijkse activiteiten en bewegingen niet meer zonder moeite uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als Oefentherapeuten Cesar zijn wij dé houding en bewegingsspecialisten bij uitstek. We onderscheiden ons door verder te kijken dan de klacht zelf, wat wil zeggen dat uw klacht wordt geplaatst in het totaalbeeld van u als  mens. Door te kijken naar het verband tussen uw klachten, uw houding en uw manier van bewegen, kunnen wij een individueel, op maat gemaakt behandelprogramma samenstellen.

Gebruik de volgende link voor meer uitleg wat een oefentherapeut doet: https://youtu.be/pM4iotYGuxg

U kunt met en zonder verwijzing van uw (huis)arts bij ons terecht voor individuele behandeling, groepslessen en warmwatertherapie.

Wij zijn lid van de VvOCM (vereniging voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck) en aangesloten bij het Lid samenwerkingsverband van oefentherapeuten in Apeldoorn e.o., het netwerk chronische pijn en het artrose netwerk.”

In het kader van de Europese Privacywetgeving AVG hebben wij een privacyreglement. Hierin kunt u lezen hoe wij omgaan met uw gegevens. 

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit de website verder te bekijken.

CORONA

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor u als cliënt en voor ons als therapeuten, gelden er enkele voorzorgsmaatregelen. Zo kan de behandeling in de praktijk verantwoord en op een veilige manier plaatsvinden.

Sabine Kruitbosch en Linda Kuiper

IWC Replica IWC Replica Watches Cheap Tag Heuer Replica Tag Heuer Replica Watches Breitling Replica Watches Breitling Replica Cheap Panerai Replica Panerai Replica Watches Omega Replica Watches Omega Replica

© oefentherapie Ugchelen 2020  Privacyreglement