linkmap thuis oefentherapie voor wie groepslessen wieiswie praktijkinformatie tarieven links
A  A

Wie is Wie

 

Linda Kuiper Oefentherapie UgchelenLinda Kuiper

In juni 2000 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht en sindsdien werk ik met veel plezier als oefentherapeut in Ugchelen. In de afgelopen jaren heb ik diverse bij- en nascholingscursussen gevolgd als aanvulling en verbreding van mijn vak. In de praktijk richt ik mij voornamelijk op het behandelen en begeleiden van de chronische pijnpatiënten, cliënten met artrose, stressgerelateerde klachten en slaapproblematiek (slapeloosheid). 
 

Sabine Kruitbosch Oefentherapie UgchelenSabine Kruitbosch

In juni 2004 ben ik als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht afgestudeerd. Sindsdien ben ik als oefentherapeut werkzaam, eerst in loondienst en sinds januari 2008 zelfstandig in Ugchelen. In 2007 heb ik de Post-HBO Kinderen en Motoriek afgerond, wat inhoudt dat ik bevoegd ben om kinderen met sensomotorische ontwikkelingsstoornissen te behandelen. 
Naast de reguliere, meer voorkomende klachten, ligt een deel van mijn aandachtsveld in de praktijk bij jongeren met houdingsproblematiek. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van bekkenklachten/bekkenpijn tijdens en na de bevalling en arm-, nek- en schouderklachten. In 2019 heb ik de opleiding voor medical taping afgerond.
Naast mijn werkzaamheden in de praktijk heb ik jarenlang sportles gegeven aan kinderen met ADHD en/of Autisme, ben ik als trainster actief bij turnverenigingen in Ugchelen en Apeldoorn. Verder begeleid ik groepen oudere dames om eens per week lekker te bewegen.

 

Kwaliteit

Om de kwaliteit in de praktijk te waarborgen staan wij geregistreerd in het Kwaliteitsregister. Binnen de regio waarin wij werken, doen wij mee aan intercollegiale overleggen van oefentherapeuten Cesar en Mensendieck. Wij komen meerdere keren per jaar bij elkaar en zijn dan bezig met casuïstiek en intervisie. Daarnaast begeleiden we regelmatig stagiaires van de opleiding Oefentherapie Cesar.

Omega Replica Omega Replica Watches Panerai Replica Watches Panerai Replica Breitling Replica Watches Breitling Replica Cheap Tag Heuer Replica Tag Heuer Replica Watches IWC Replica IWC Replica Watches

© oefentherapie Ugchelen 2020  Privacyreglement