linkmap thuis oefentherapie voor wie groepslessen wieiswie praktijkinformatie tarieven links
A  A

Oefentherapie

Zorg voor Bewegen!
De mens is vanaf de geboorte in beweging; zitten, staan, lopen, vallen, opstaan, bukken, tillen, noem maar op. Bewegen is dan ook heel gewoon maar wel afhankelijk van de omstandigheden waarin wij leven. De werkzaamheden, de sport of de hobby die we uitvoeren, eventueel in combinatie met een (chronische) aandoening aan het bewegingsapparaat, bepaalt hoe we bewegen. De vraag is echter of dat bewegen wel altijd op de juiste wijze gebeurt. Als oefentherapeuten Cesar helpen wij u daarbij. We kijken naar het verband tussen klacht, houding en bewegingsgedrag en vanuit een actieve aanpak wordt u bewust gemaakt van hoe u uw lichaam in het dagelijks leven gebruikt. Hierbij ervaart u wat daar belastend aan is (welke structuren u te veel of te weinig belast worden en hoe de balans is tussen spanning en ontspanning). Als oefentherapeuten gaan we samen met u aan de slag om de algehele balans te herstellen en u tegelijkertijd te leren hoe u beter kunt functioneren in uw dagelijks leven en werk. De kracht van oefentherapie Cesar is (gedrags)verandering en de behandeling is altijd maatwerk en toegespitst op uw specifieke vraag en/of probleem.

Hoe ziet de behandeling van de oefentherapeut eruit: https://youtu.be/_OJE43DDOzk

Kortom, oefentherapie Cesar zorg(t) voor Bewegen!

Met of zonder verwijzing
Uw huisarts of specialist kan u naar ons verwijzen maar wij zijn ook direct toegankelijk. Dit betekent dat u op eigen initiatief en zonder tussenkomst van de arts naar de oefentherapeut Cesar kan gaan. 

Omega Replica Omega Replica Watches Panerai Replica Watches Panerai Replica Breitling Replica Watches Breitling Replica Tag Heuer Replica Watches Tag Heuer Replica

© oefentherapie Ugchelen 2020  Privacyreglement